Vi er campister

Vores pinseferie tilbragte vi på camping ved Trelde Næs. Sikken et naturskønt område! Trelde Næs er næsset ved den sydøstlige munding af Vejle Fjord. På næsset kan man bl.a. se betonresterne af et tysk kystbatteri fra anden verdenskrig, og om Trelde Næs fortæller man, at den fredløse Grev Trolle, også kaldet Næssekongen, huserede i middelalderen. Han levede og røvede i skovene ved Trelde Næs.

Med den blå himmel alle dage, det lyse sand og skræntens robusthed blev vi nærmest draget helt sydpå i tankerne. Vi nød alle dagene og cyklede rundt i området.

Camping

Det skønne ved camping er, at vi har vores egen lille base i form af campingvognen og teltet. Vi ligger på ingen måde fast nogen steder, men elsker at køre ud i landet og opleve nye områder hver gang. Vi er rigtig glade for at campere i Tyskland, men har også mange perler her i Sønderjylland. Vores eneste krav er, at der skal være vand tæt på pladsen og helst havet.

Vi har gentagne gange camperet på Halk Strand Camping, den ligger i tilpas afstand fra hvor vi bor, og her har vi åbne vidder, ro og hav. Randi, der er camping-mutter på pladsen, er en livsbekræftende oplevelse i sig selv! Vores sommerferie for nogen år siden på camping i Plön, står stadig stærkt i vores erindring som én af vores bedste ferier. Vejret var pragtfuldt, og området ved den store sø er så lækkert. Men vi ynder også at tage et par dage tæt på Århus, og opholde os midt i Marselisborgskoven med udsigt til Århus bugt, og bo på Blommehaven.

I år har vi igen booket vores sommerferie på Südsee Camp, som ligger syd for Hamborg og tæt på Heide Park. Vi glæder os meget til at vende tilbage til den store plads, der rummer så mange forskellige muligheder. Vi nåede ikke engang halvdelen sidste år.

Men der er jo mange måder at holde ferie på. For mig er ferie forbundet med nærvær, grin, nem mad, trætte børn, spil, oplevelser og glæde. Vi er gode til at holde ferie, og jeg er spændt på, hvordan det bliver at vende tilbage og holde ferie det samme sted igen. Vi håber, det giver pote, at børnene nu kender pladsen, når vi lander. At vi ikke skal bruge tid på at finde alt. Nu ved drengene hvor der er fodboldbaner, hvordan de kan deltage i de mange forskellige arrangementer osv.

Camperer I? Måske I har fif til gode pladser.

3 comments / Add your comment below

  1. Åh, vi har fundet en vogn, som vi er meget hooked på, så måske vi bliver campister (igen) … Det ville jo også være smart for os, når vi nu bor på en ø. Så kan vi tage vognen med, og så skal vi ikke bekymre os om færgeafgange og overnatningsmuligheder. Vi er også blevet vilde med at surfe, så igen ville en campingvogn give god mening. Jo, der er mange gode grunde, men det koster jo desværre også nogle penge, at købe sådan en sag. Og der er altid noget, man burde bruge pengene på i stedet. Fx et nyt tag … 😉

    1. Maria det ville være ideelt for Jer med egen vogn igen, også fordi I nok oftere vil være på besøg med overnatning ved både familie og venner. Da er det mega rart at have sin vogn med, synes jeg. Man behøves jo heller ikke have den sidste nye model 😉

      1. Nej, sidste nye model bliver det i hvert fald ikke … 😏 Men 50-60.000 skal man jo regne med, medmindre man går totalt retrovejen, og det orker jeg ikke (igen). Og man kan fandme få mange tagsten for de penge. 🙈😂 Eller en tur til Bali … Hvis bare penge ikke var et issue. ❤️

Skriv et svar