Vores helt egen bog om New York

//Sponsoreret

Da vi kom hjem fra New York, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville samle bare en brøkdel af alle de billeder vi tog på rejsen og få dem foreviget i en fotobog. Nu hvor den er kommet og allerede er bladret igennem mange gange, er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg vil have lavet én fotobog for hver storbyrejse, vi har været på. Det er et super produkt at sidde med. Store flotte klare billeder på blankt tykt papir.

Fotobogen er lavet hos Cewe. Jeg downloadede Deres gratis bestillingssoftware, og så er det virkelig nemt at gå til. Der er så mange forskellige muligheder, både hvis man er til et enkelt design, eller der gerne må være masser af rammer, tekstbokse og små finurligheder.

Jeg lagde vægt på, at bogen klart skulle afspejle vores tur som familie. Så der er masser af billeder af os. Os i forskellige situationer, så vi husker tilbage på den fantastiske tur vi havde. Både Anna, Victor og Emil har kigget meget i fotobogen, og vi har allerede vist den frem til venner og familie.

 

4 comments / Add your comment below

  1. Åhh ja, fotobøger er bare SÅ hyggelige. Jeg vil også blive bedre til, at få lavet nogle, når det forhåbentlig engang bliver vores families tur til, at tage ud og opleve verden.

  2. Jeg har også lavet bog med billeder fra ferien (og blev nødt til at bestille en fra ferien 2016 og 2017 efterfølgende) ungerne er vilde med den og vi har så mange snakke om vires dejlige sommerferie. Vores er dog bestilt ved popsa da deres app er så nem og der var samtidig 40% rabat sidst i juli. Ren win win

  3. Hej 🙂

    Hvor mange billeder kan der ca være i en? Tænker hvis man skulle lave for et år af gangen, om det giver mening uden ekstra sider?

    Hilsen Carina

    1. Det bestemmer man næsten selv Carina. Størrelsen på bøgerne varierer også. I den jeg valgte kunne der være op til 4 billeder pr side 🙂

Skriv et svar